Υλικά 3D εκτύπωσης

  • 0
  • September 16, 2014

Υλικά τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing Filaments)

Η εταιρία μας θέλοντας να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το 3D Printing σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα υλικών  για τον τρισδιάστατο εκτυπωτή σας.
υλικά για 3d printing

Το ABS και το PLA είναι τα πιο διαδεδομένα υλικά για την τρισδιάστατη εκτύπωση. Η εταιρία Form Futura προσφέρει ποικιλία χρωμάτων σε υψηλής ποιότητας υλικά. Τα υλικά δεν στρεβλώνονται (αποκόλληση από την επιφάνεια εκτύπωσης) και είναι άοσμα.

Carbon

Το CarbonFil είναι ένα ελαφρύ αλλά  άκαμπτο υλικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα. Το CarbonFil έχει ως βάση το υλικό HDglass ενισχυμένο με 20% με ίνες άνθρακα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα εξαιρετικά άκαμπτο υλικό για τρισδιάστατες εκτυπώσεις.

HDglass

Το HDglass είναι ένα νέο υλικό υψηλής ανθεκτικότητας και μεγάλης διαφάνειας. Η διαφάνεια του υλικού είναι παρόμοια με του γυαλιού, αφήνει πάνω από το 90% του φωτός να περάσει όταν εκτυπωθεί σε λεπτά στρώματα. το υλικό είναι τύπου PETG.aquasolve

Το AquaSolve είναι ένα υδατοδιαλυτό υλικό . Απαραίτητο για την εκτύπωση περίπλοκων γεωμετριών που χρειάζεται υλικό υποστήριξης.  Χρησιμοποιείται σε εκτυπωτές με διπλή κεφαλή ώστε να ορίσουμε το υλικό υποστήριξης να γίνει από αυτό το υλικό. Μόλις ολοκληρωθεί η εκτύπωση τοποθετούμε το αντικείμενο μέσα σε χλιαρό νερό και το υλικό υποστήριξης διαλύεται σε λίγα λεπτά.

thermoshrome

 

Το MagicFil (thermo PLA) είναι ένα επαναστατικό υλικό εκτύπωσης που αλλάζει χρώμα. Το MagicFil έχει το γκρι χρώμα του άνθρακα αλλά όταν η θερμοκρασία ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου αλλάζει σε ένα διαφανές χρώμα.

wood

Φαντάσου να μπορούσες να εκτυπώσεις αντικείμενα από τροπικό ξύλο. Μα μπορείς! Το Easywood είναι ένα νέο υλικό το οποίο έχει την όψη, την αίσθηση και την μυρωδιά του ξύλου.  Περιέχει 40% ρινίσματα ξύλου σε συνδυασμό του τροποποιημένου και βελτιωμένου πολυμερούς που χρησιμοποιείται και στα Easyfil υλικά εκτύπωσης.

 

Μπορείτε να διαλέξετε filament (υλικό εκτύπωσης) σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σε πάχος 2.85 mm ή 1.75 mm. Τα ήδη υλικών που διαθέτουμε είναι τα εξής (στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ):

·         ABS 26 €
·         PLA 26 €
·         Wood 29 €
·         Hdglass 32 €
·         ABSpro 35 €
·         ABS ClearScent 28 €
·         PLA EasyFil Glow 30 €
·         AquaSolve (PVA) 28 €
·         CarbonFil ?
·         ClearScent 30 €
·         Crystal Flex 32 €
·         Hips 28 €
·         FlrxiFil (ελαστικό) 29 €
·         LAYBRICK 28 €
·         LimoSolve 26 €
·         MagicFil 37 €
·         MOLDLAY 28 €
·         POROLAY 30 €
·         Taulman Bridge (Nylon) 30 €
·         Taulman 618 (Nylon) 32 €
·         Taulman 645 (Nylon) 34 €
·         Taulman T-glase 42 €