Zmorph 3D Printer

 • 0
 • September 16, 2014

 

Z-morph 3d printer

Ο ZMorph 3DPrinter είναι μια καινοτόμα μηχανή για προσωπική παραγωγή. Είναι Πολυμηχάνημα και επιτρέπει τη χρήση διαφορετικών τεχνικών και υλικών. Είναι σχεδιασμένο ώστε να χωράει στο γραφείο σας (του σπιτιού ή της εταιρίας). Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί είναι απόθεσης, αφαίρεσης ή μορφοποίησης υλικού. Μπορεί να εκτυπώσει: με οποιοδήποτε σκληρό πολυμερές (πλαστικό) υπάρχει στο εμπόριο, με ελαστικά πολυμερή, με πηλό και σοκολάτα! Μπορεί να λειτουργήσει και ως φρέζα. Επίσης η ομάδα της ZMorph αναπτύσσει νέες κεφαλές για το μηχάνημα όπως: pick&place, λέιζερ και καθολική κεφαλή 5 αξόνων.

Zmorph extruders

Εκτεταμένη γκάμα κεφαλών που τοποθετούνται εύκολα στον Zmorph 3D Printer:

 • Διπλή κεφαλή (για εκτύπωση με δύο χρώματα)
 • Κεφαλή για υλικό 3 mm
 • Κεφαλή για υλικό 1.75 mm
 • Κεφαλή για χάραξη σε γυαλί ή μέταλλο.
 • Κεφαλή για εκτύπωση με σοκολάτα.
 • Κεφαλή για εκτύπωση με πηλό.
 • Κεφαλή κοπής με λέιζερ (προσεχώς).

 

VOXELIZER

Το voxelizer είναι λογισμικό που έχει αναπτύξει η εταιρία για τον  ZMorph 3D Printer. Βοηθάει στην επεξεργασία και εκτύπωση αντικειμένων με την τεχνική που λέγεται voxelization, όπου τα αντικείμενα απαρτίζονται από τρισδιάστατα pixels αντί για τρίγωνα (ψηφιακή πλεγματοποίηση) που είναι πολύ συνηθισμένη τεχνική σε άλλα προγράμματα. Αυτό επιτρέπει λειτουργίες που δεν δυνατό να γίνουν με παραδοσιακές προσεγγίσεις, όπως την χρήση φίλτρων και άμεσης συμβατότητας με αρχεία σάρωσης MRI.

 

Αφήνοντας τις τεχνικές λεπτομέρειες στην άκρη, ο ZMorph από το πάθος για το design και τη δημιουργία , η αποστολή μας είναι να φτιάξουμε ψηφιακά πολυμηχανήματα χαμηλού κόστους και εύκολα στη χρήση!

Γιατί να προτιμήσετε τον ZMorph αντί για άλλα μηχανήματα τύπου FDM.

 

 • Θάλαμος
  Τα προϊόντα σας δημιουργούνται σε προστατευμένο περιβάλλον. ΟΙ υψηλές θερμοκρασίες βοηθούν το ABS να εκτυπωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια. Δεν είναι πολύ γνωστό σε πολλούς ό,τι αντικείμενα μεγαλύτερα από 10Χ10Χ10 εκ. είναι σχεδόν αδύνατο να τα εκτυπώσεις σε τρισδιάστατο εκτυπωτή «ανοιχτού» τύπου. Το ABS παραμορφώνεται όταν κρυώνει, κάνοντας τα επίπεδα να χωρίζονται και το αντικείμενο ξεκολλάει από την επιφάνεια εκτύπωσης (τραπέζι). Ο θάλαμος βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, κρατάει τις αναθυμιάσεις μέσα και κάνει τον 3Dprinter  πιο αθόρυβο.
 • Λογισμικό
  Voxelizer – το δικό μας λογισμικό ικανό για Drag&Dropprinting, networkprinting, δικό του κώδικα δημιουργίας επιπέδων (βασισμένο σε τελείως νέα τεχνολογία). Μπορεί να καθοδηγήσει όλες τις κεφαλές της Z-morph. Εναλλακτικά μπορεί να λειτουργήσει και με άλλα opensource λογισμικά όπως το Pronterface, το YARRHκαι άλλα παρόμοια. Μπορεί να δεχτεί αρχεία κι από τα εξής προγράμματα: Cura, Slic3r, KisSlicer, SFACTκαι άλλα προγράμματα αυτού του τύπου.
 • Αναλογία τιμής/ποιότητας
  Υπερέχει από τους περισσότερους διαθέσιμους εκτυπωτές. Ο σχεδιασμός του πολυμηχανήματος έχει συνοχή, δεν υπάρχουν καλώδια να ξεπετάγονται από εδώ κι από εκεί, διάταξη με εκτενή μελέτη της εργονομίας (δοκιμασμένο!). Όλα περικλείονται σε ένα όμορφο κέλυφος (θάλαμος διεργασιών).

  Ολοκληρωμένο και εκτενές εγχειρίδιο, με οδηγίες και βοηθητική καθοδήγηση
  + καθοδήγηση από την εκπαιδευμένη ομάδα μας!

 

 

zmorph specifications

Το όνομα
ZMorph (προφέρεται Ζεντ-μόρφ ή Ζι-μόρφ κατά τους Πολωνούς) πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη μορφή, που έχει απόλυτη σχέση με την μορφοποίηση μέσω της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Γιατί Ζ; Το Ζήτα αντιπροσωπεύει την τρίτη διάσταση στο καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων (Χ,Υ,Ζ). Το όνομα σε μια πιο ελεύθερη απόδοση σημαίνει «αυτό που δημιουργεί αντικείμενα στις τρεις διαστάσεις».

Το κόστος του 3D Printer Zmorph είναι 1699€ +Φ.Π.Α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την παραγγελία του δικού σας ZMORPH 3D Printer.

3d printing parts